Hesabım
    Lucy Liu, Shazam: Fury of The Gods'da Helen Mirren'in Kız Kardeşi Olacak

    Lucy Liu, Shazam: Fury of The Gods'ın kadrosuna katıldı.

    DC Extended Universe'ün sevilen kahramanı Shazam için ikinci film yolda. Shazam! Fury of The Gods'ın oyuncu kadrosuna yeni bir ismin daha eklendiği resmi olarak açıklandı. Söylenenlere göre Lucy Liu, filmin kötülerinden biri olacak. Geçtiğimiz haftalarda da kötü kahramanı canlandırması için Helen Mirren ile anlaşma yapılmıştı.

    David F. Sandberg'ün yönetmen koltuğuna oturduğu Shazam! Fury of The God'dan yeni haberler paylaşıldı. Açıklamalara göre yıldız oyuncu Lucy Liu, filmin ana kötü kahramanı olacak. Şimdilerde 52 yaşında olan Charlie'nin Melekleri oyuncusu Lucy Liu, Kalypso'ya hayat verecek. Kalypso, Atlas'ın ikinci kızı ve Helen Mirren'in canlandıracağı Hespera'nın kız kardeşi olacak. Hem Liu'nun hem de Mirren'in canlandıracağı karakter çizgi romanlarda bulunmuyor. Yani tamamen film için yaratıldılar. Shazam çizgi romanları Jack Kirby tarafından 1975 yılında, Antik Yunan Mitolojisi Tanrı ve Tanrıçaları referans alınarak yaratılmıştı.

    Shazam! 6 Güç'te Shazam'ın güçleri Batson tarafından aktive edilebiliyordu. Böylece Shazam Atlas'ın, Zeus, Achilles, Herkül, Merkür ve Solomon'un güçlerini alıyordu. Zachary Levi bir kez daha Shazam olarak beyaz perdede karşımıza çıkacak. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Adam Brody, Jack Dylan GrazerMarta MilansAsher AngelRachel Zegler gibi isimler yer alıyor. Ayrıca DC Evreni, Shazam'ın ikiz kardeşi Black Adam'ın çekimlerine başlıyor. Karakterin Shazam: Fury of The Gods filminde görülüp görülmeyeceği bilinmiyor, ancak Black Adam'ı solo filmde Dwayne Johnson canlandıracak. Black Adam, DC'ye birçok yeni kahraman katacak gibi görünüyor.

    Shazam! Fury of The Gods, 2 Haziran 2023'te izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top