Hesabım
    Zack Snyder'ın Yönetmeni Olduğu "Ölüler Ordusu"ndan Resmi Fragman!

    Zack Snyder imzalı Army of The Dead'den yeni fragman paylaşıldı!

    Amerika'nın eğlence merkezlerinden Las Vegas'ta geçen bir zombi hikayesiyle Ölüler Ordusu'ndan resmi fragman paylaşıldı. Tartışmalı yönetmen Zack Snyder'ın imzasını attığı filmin fragmanında ölülerin içerisinde renkli sahnelere tanıklık ediyoruz. Filmin oyuncu kadrosunda başrolünde Dave Bautista olmak üzere kalabalık bir ekip bulunuyor.

    Zack Snyder, 2004 yılında çektiği Ölülerin Şafağı filminin ardından yeni bir korku filmini hayata geçirdi. Army of The Dead'in esasen sinemalarda gösterime girmesi bekleniyordu. Ancak coronavirüs nedeniyle Snyder'ın tercihi Netflix'ten yana oldu. Army of The Dead'in konusu ise şöyle: Army of the Dead, Las Vegas’taki bir zombi salgını sırasında yaşananları konu ediyor. Bir adam salgın sırasında bir grup paralı askeri bir araya getirir ve büyük oynamaya karar verir. Ekip, karantina bölgesine girmeye cesaret ederek gelmiş geçmiş en büyük soygunu gerçekleştirmeye çalışır.

    Army of The Dead'in oyuncu kadrosunda Guardians of The Galaxy'nin yıldızı Dave Bautista'ın yanı sıra; Ella Purnell,  Ana de la RegueraGarret DillahuntRaúl CastilloOmari HardwickTig NotaroNora ArnezederMatthias SchweighöferSamantha WinTheo RossiHuma QureshiHiroyuki Sanada ve Richard Cetrone yer alıyor. Zack Snyder, son olarak yeniden kurguladığı Justice League'i HBO Max'te gösterime sunmuştu. Yönetmen, çok uzun filmler sayesinde beğenilmesiyle ün yapmış durumda. Army of The Dead'de ise neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

    Alfa zombi sürüsü şehre yaklaşırken ekibimizin gerçekleştirmeye çalışacağı soyguna odaklanacağımız Army of The Dead,  21 Mayıs tarihinde Netflix'teki yerini alacak. Netflix'in Army of The Dead'den umutlu olduğu ve yatırım yaptığı biliniyor. Çünkü Lost Vegas isimli bir animasyon dizisi siparişi verildi. Ayrıca Schweighöfer'in yıldızı olacağı bir geçmiş film için hazırlıklar devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top