Hesabım
    Ryan Reynolds ve Salma Hayek'li "The Hitman's Wife's Bodyguard"dan Fragman!

    The Hitman's Wife's Bodyguard, izleyici karşısına geçmeye hazır.

    Patrick Hughes 'un yönetmen koltuğuna oturduğu eğlenceli aksiyon filmi The Hitman's Wife's Bodyguard'ın fragmanı resmi olarak paylaşıldı. Ryan ReynoldsSalma Hayek ve Samuel L. Jackson'ın yıldızı olduğu film ile yeni maceralara açılıyoruz. 

    The Hitman's Bodyguard filmi 2017 yılında gösterime girmiş ve izleyiciler tarafından sevilmişti. Şimdi ise devam filmi The Hitman's Wife's Bodyguard gösterime girmek için hazırlanıyor. The Hitman's Wife's Bodyguard, Darius Kincaid'in eşine odaklanıyor. İlk film, bodyguard Michael Bryce ve onun koruması gereken tanığı Darius Kincaid'i temel alıyordu. Bryce'ın, ünlü tetikçi Kincaid'e Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde vereceği ifadesine kadar eşlik etmesi gerekirken, Kincaid'i ortadan kaldırmak isteyen suçluların peşlerine takılması ile bu hayli zorlu bir hal alıyordu. Devam halkasında korunması gerekenler sırasında Sonia Kincaid bulunuyor.

    Coronavirüs nedeniyle The Hitman's Wife's Bodyguard'ın vizyon tarihi ileri tarihe alındı. Son olarak belirlenen tarih, 26 Haziran 2021 oldu. Filmin oyuncu kadrosunda Ryan Reynolds, Salma Hayek ve Samuel L. Jackson'ın yanı sıra Antonio BanderasMorgan FreemanRichard E. GrantFrank GrilloTom Hopper gibi yıldız isimler bulunuyor. 30 milyon dolarlık bütçesine karşılık gişede 177 milyon dolarlık hasılat elde eden 2017 yapımı Belalı Tanık filminin devam halkası olan The Hitman's Wife's Bodyguard'ın ülkemizdeki vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top