Hesabım
    Tony Hale'li "Eat Wheaties!"den Fragman!

    Eat Wheaties!'in resmi fragmanı yayında!

    Komedi türündeki "Eat Wheaties!"den fragman paylaşıldı. Emmy ödüllü oyuncu Tony Hale'in başrolünde yer aldığı Eat Wheaties, 2003'de Michael Kun'un yazdığı The Locklear Letters kitabından uyarlanarak hayata geçirildi. Filmde Tony Hale'e Elizabeth Banks eşlik ediyor.

    Scott Abramovitch'in yönetmen koltuğuna oturduğu Eat Wheaties!'in konusu ise şöyle: Sid Straw’un hayatı, kolejden sınıf arkadaşı olan oyuncu Elizabeth Banks’ı sosyal medyada görmesiyle bambaşka bir hal alır. Çevresindekilere Elizabeth Banks’ı gerçekten tanıdığına inandırmaya çalışan Sid’in ünlü oyuncuya attığı mesajlar kısa sürede viral haline gelir. Adını temize çıkarmaya çalışan Sid kendisine yardımcı olması için deneyimsiz bir avukat tutar.

    Bir stalk hikayesi izleyeceğimiz Eat Wheaties'in başrolünü Sid karakteriyle Tony Hale ve onun takıntılı olduğu sınıf arkadaşı rolüyle Elizabeth Banks paylaşıyor. Filmin oyuncu kadrosunda onlara Paul Walter HauserDanielle BrooksLamorne MorrisRobbie AmellDavid Walton, Sarah Burns, Elisha Cuthbert, Sarah Chalke, Sarah Goldberg ve Alan Tudyk eşlik ediyor.

    Abramovich, Eat Wheaties'in yönetmen ve senaristliğini üstleniyor. Ayrıca yapımcı olarak Abramovich'e David J. Phillips eşlik ediyor. Film, dünya prömiyerini Calgary Uluslararası Film Festivali'nde yapmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top