Hesabım
    The Father'ın Yönetmeni "The Son" Filminde Hugh Jackman ile Çalışacak

    Hugh Jackman ve Laura Dern, Florian Zeller'ın yeni filminde başrol olacak.

    The Father filmiyle Oscar Ödülleri'ne aday gösterilen Florian Zeller'ın yeni filmi için harekete geçildi. Yeni duyuruya göre The Son filminin başrollerini Hugh Jackman ve Laura Dern üstleniyor. Film, The Father'ın yer aldığı üçlemenin ikinci filmi olarak izleyici karşısına geçecek.

    The Son, yönetmen Florian Zeller'ın aynı isimli tiyatro oyunundan uyarlanarak beyaz perdeye aktarılıyor. Florian Zeller, filmi Christopher Hampton ile birlikte uyarlıyor. The Son'ın başrollerini ise yıldız oyuncular Hugh Jackman ve Laura Dern üstleniyor. Zeller, yıllarca tiyatro oyunu yazıp sahnelettikten sonra bu oyunları sinemaya aktarma kararı almıştı. The Father oyunu 2014 yılında sahnelenmişti. Şimdi ise Anthony Hopkins ve Olivia Colman'lı film versiyonu 6 kategoride Oscar'a aday gösteriliyor.

    Florian Zeller'ın The Son'da iş birliği yapacağı Christopher Hampton, Dangerous Liaisons filmiyle Oscar kazanmıştı. The Mother ve The Father oyunlarının devamı olan The Son, Nicholas'ın hikayesini takip ediyor. Nicholas, ebeveynlerinin boşanmasıyla birlikte zor zamanlardan geçiyordur. Dünyaya ilgisizdir, derslerine girmiyor, yalan söylüyordur. Babasının yanına taşınır ve yeni ailesiyle birlikte yaşarsa her şeyin düzeleceğine inanıyordur. Ama taşındığında, orada olmak istemediğini fark eder. Annesinin yanına geri taşınma kararı verir. Ama ya öyle bir şansı yoksa?

    The Son için henüz bir gösterim tarihi belirlenmedi. The Father yurt dışında hala sinemalarda gösteriliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top