Hesabım
    Laurence Fishburne'lü Spor Draması "Under The Stadium Lights"tan Fragman!

    Under The Stadium Lights, izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor.

    Saban Films bünyesinde hayata geçirilen ve dağıtılacak olan Under The Stadium Lights'tan fragman paylaşıldı. Usta oyuncu Laurence Fishburne'ün başrolünde yer aldığı film, bir spor draması olarak karşımıza çıkacak. İlham verici bir hikaye sunacak olan film, Haziran ayı içerisinde VOD olarak ve sınırlı sayıda sinemada gösterime sunulacak.

    Filmin konusu ise şöyle: Under The Stadium Lights, eyalet şampiyonluğunu kazanmak için tüm zorlukları aşmaya çalışan küçük bir kasabadaki lise futbol takımının bu ilham verici hikayesini konu ediyor. Son sezonu ezici bir yenilgi ile kapatan Abilene Eagles, yarış dışı kalır. Hem sahada hem de saha dışında türlü zorluklarla yüzleşen ekip, bir arada olduklarında neler başarabileceklerini anlamak için bu süreçte papaz Chad Mitchell ve Harold Christian’ın desteğini alır. Birlikte yeniden ayağa kalmaya çalışan ekip, çok geçmeden spor tarihinde sonsuza dek hatırlanacak olan inanılmaz bir geri dönüşe imza atar.

    Gerçek bir hikayeden alıntılanan Under The Stadium Lights'ın oyuncu kadrosunda Laurence Fishburne'ün yanı sıra Hacksaw Ridge'den tanıdığımız Milo Gibson, Blue Bloods'tan tanıdığımız Abigail Hawk, Acoryé White, Carter Redwood, Germain Arroyo, Adrian Favela, Eddie George, Glenn Morshower ve The Fast and The Furious'dan hatırladığımız Noel G yer alıyor.

    Under The Stadium Lights'ın yönetmen koltuğuna Todd Randall oturdu. Senaryosu ise  John Collins ve Hamid Torabpour tarafından kaleme alındı. Yapımcıları arasında Mark Smith, Camille Torabpour ve Hamid Torabpour bulunuyor. Filmin gösterim tarihi ise 4 Haziran 2021.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top