Hesabım
    Yılmaz Erdoğan "Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?"yü Anlatıyor

    Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?'nün yaratıcı ismi Yılmaz Erdoğan röportaj verdi.

    "Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?" filmi gösterimini Netflix üzerinden yapmaya başladı. Ecem Erkek'in başrolünde yer aldığı filmden bir Yılmaz Erdoğan röportaj videosu paylaşıldı. Tiyatro oyununun yazarı, aynı zamanda filmin senaristi olan Erdoğan, Demet Akbağ ve Ecem Erkek'in oyunculuğu hakkında, hikayenin geçtiği dönemlerle ilgili düşüncelerini paylaştı.

    Netflix aracılığıyla Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? tiyatro oyunu filme uyarlanma imkanı buldu. Yılmaz Erdoğan, röportajında Netflix'in yaptığı işin değerinden bahsetmeden geçmedi. Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu'nun üstlendiği Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?, eski Türkiye'den bir parçayı ekranlara böylece taşımış oldu.

    "Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?", ailesiyle birlikte yaşadığı çevreye uyum sağlamak için çabalayan, üstün zekalı bir çocuk olarak dünyaya gelen Gülseren'in hayatına odaklanıyor. Filmin uyarlandığı tiyatro oyunu 1999 yılında sahnelenmeye başlamıştı. Tiyatro oyununun başrolü olan usta oyuncu Demet Akbağ'ın yerini filmde Ecem Erkek aldı. Ayrıca ona Yılmaz ErdoğanDevrim YakutEngin AlkanMerve Dizdar, Ushan ÇakırBülent Çolak ve Bora Akkaş eşlik ediyor.

    Film, gösterimini yapmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top