Hesabım
    Scream 5'in Senaryosunun Sızdırılmaması İçin Birkaç Senaryo Yazıldı

    5. Çığlık filmiyle ilgili yeni bilgiler paylaşıldı.

    Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in yönetmen koltuğuna oturduğu yeni Scream filmiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Bloody Disgusting'in haberine göre, yönetmenler senaryolarının sızdırılmaması konusunda çok tedbirli davranıyor. Bu nedenle akıl karıştırması için birkaç farklı senaryo yazdılar.

    Orijinalinde Wes Craven'ın imzası bulunan yeni Scream filminin çekimleri geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde tamamlanmıştı. Slasher türündeki serinin hayranları Scream için heyecanlanmaya başladı. Ama filmin herhangi bir şekilde sızdırılması, hakkında bilgi sahibi olunmaması için yönetmenler büyük tedbirler almış. Bilindiği kadarıyla Kevin Williamson tarafından kaleme alınan Scream 2 filminin senaryosu sızdırılmıştı. Bunun ardından da Wes Craven son dakikada senaryonun yeniden yazılmasına karar vermişti. Yeniden aynı şeylerin yaşanmaması için Scream 5'in birden fazla senaryosu bulunuyor.

    Scream filminde, orijinal kadrodan Neve CampbellCourteney Cox ve David Arquette yer alacak. Ayrıca yeni oyunculardan Jenna Ortega, Dylan MinnetteJack QuaidMikey MadisonMason GoodingMelissa BarreraJasmin Savoy Brown ve Sonia Ammar kadroda onlara eşlik edecek. Orijinal "Scream" filmi büyük bir gişe başarısıydı ve 1996'da Noel tatilinde gösterime girdikten sonra, kendine güvenen zeki mizahi yönü ve gerilim türünün eğlenceli karışımı nedeniyle dünya çapında 173 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Her filmde, Edvard Munch’ün ikonik resmi “The Scream”e dayanan ucuz bir plastik maske takan katiller, her zaman bir şekilde slasher film tarihi bilgisine sahipti ve şu ya da bu şekilde Campbell'ın canlandırdığı Sidney'in peşine düştü.

    Scream 5'ın 14 Ocak 2022'de gösterime girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top