Hesabım
    Shazam! Fury of The Gods Senaryosunun Son Sayfası Sızdırıldı

    David F. Sandberg, Shazam 2'nin son sayfasını gösterdi...

    Shazam! Fury of The Gods'ın yönetmen koltuğuna oturan David F. Sandberg, Reddit üzerinden bir video paylaştı. Video, Shazam 2'nin senaryosunu içeriyor! Ama Sandberg, yalnızca Shazam! Fury of The Gods senaryosunun son sayfasını paylaştı. Ama senaryo sayfası sahte... Ayrıca Guardians of The Galaxy göndermesi içeriyor.

    Paylaşılan Reddit videosunda birinin bir binanın koridorlarından geçerek bir ofis odasına geldiği görülüyor. Odada Shazam! Fury of The Gods'ın senaryo dosyası bulunuyor. Kişi, senaryonun kapağını kaldırıp son sayfasını açıyor ve kameraya gösteriyor. Bu senaryonun sahte olduğu açıkça konuşuluyor.

    Aynı zamanda David F. Sandberg bu senaryo sayfasıyla Guardians of The Galaxy'ye gönderme yapıyor. Mary, repliklerinde Groot'u taklit ediyor. Shazam! 6 Güç'te Shazam'ın güçleri Batson tarafından aktive edilebiliyordu. Böylece Shazam Atlas'ın, Zeus, Achilles, Herkül, Merkür ve Solomon'un güçlerini alıyordu. Zachary Levi bir kez daha Shazam olarak beyaz perdede karşımıza çıkacak. Shazam! Fury of The Gods'ın oyuncu kadrosuna son olarak Lucy Liu ve Helen Mirren katıldı. Ayrıca filmde Adam Brody, Jack Dylan GrazerMarta MilansAsher AngelRachel Zegler gibi isimler yer alıyor. Ayrıca DC Evreni, Shazam'ın ikiz kardeşi Black Adam'ın çekimlerine başlıyor. Karakterin Shazam: Fury of The Gods filminde görülüp görülmeyeceği bilinmiyor, ancak Black Adam'ı solo filmde Dwayne Johnson canlandıracak. Black Adam, DC'ye birçok yeni kahraman katacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top