Hesabım
    Kundura Sinema'nın “Rüyanın Öte Yakası” Seçkisi Yayında!

    Kundurama'nın yeni seçkisi sinemaseverlerle buluşuyor.

    Kundura Sinema, yeni bir film seçkisiyle sinemaseverlerin karşısına geçiyor. Kundurama'nın yeni seçkisi "Rüyanın Öte Yakası" oluyor. Rüyanın Öte Yakası filmlerinin küratörlüğünü Kinoscope'un kurucusu Pawel Wieszczecinski üstleniyor.

    Berlin ve Cannes film festivallerinde geleceğin yönetmeni olarak gösterilen Hindistan kökenli genç yönetmen Payal Kapadia’nın iki film, Rüyanın Öte Yakası seçkisinde yer alıyor. Ayrıca İngiliz sanatçı ve yönetmen ikili Daniel & Clara'nın bir filmi Kundurama'da gösterime sunuluyor. 9 Nisan ile 19 Temmuz tarihleri arasında gösterimde kalacak olan "Rüyanın Öte Yakası" seçkisinde şu filmler bulunuyor:

    • Notes From a Journey / Bir Yolculuktan Notlar (2019) - Daniel & Clara / İngiltere
    • Afternoon Clouds / Öğleden Sonra Bulutlar (2017) - Payal Kapadia / Hindistan
    • And What Is The Summer Saying / Ve Yaz Ne Söyler ki… (2018) - Payal Kapadia / Hindistan

    Kundura Sinema ve Kinoscope ortaklığında sinemaseverlerin karşısına geçen Rüyanın Öte Yakası seçkisi, 19 Temmuz tarihine kadar gösterimde kalacak. Filmlerin Türkçe altyazı seçeneği bulunacak. Ancak sınırlı kontenjan ile izleyici katılım sağlayabilecek. Tüm gösterimler ücretsiz olacak. Kundurama seçkisinin filmlerine kayıt yaptırmak ve ayrıntılı bilgiye ulaşmak için kundurama.beykozkundura.com adresini inceleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top