Hesabım
    Mike Flanagan'ın "The Season of Passage" Uyarlaması Universal'ın Oldu

    Mike Flanagan ve Universal iş birliğine gidiyor.

    Netflix ile birlikte çektiği The Haunting of Hill House ve The Haunting of Bly Manor ile büyük bir popülerliğe kavuşan Mike Flanagan, bu kez Universal ile iş birliğine gidecek. Flanagan, Christopher Pike'un The Season of Passage isimli romanını uyarlayacak. Roman, tema olarak uzay korkusunu odağı yapıyor.

    Mike Flanagan, Universal ile birlikte hayata geçireceği yeni filmi The Season of Passage'ın duyurusunu sosyal medya üzerinden yaptı. Yönetmenin sözlerine göre bu proje Flanagan'ın ergenlik hayali. The Season of Passage, epik bir korku hikayesini beyaz perdeye aktarmış olacak.

    The Season of Passage'ın konusu ise şöyle: Lauren Wagner, ünlü bir doktordur ve insanlık tarihinin görüp görebileceği en heyecan verici işe dahil edilmiştir. Bu projede Mars'a keşif gezisi yapacaktır. Bütün dünya onu takdir ediyor ve saygı duyuyordur. Ama Lauren korkuyordur. İçinden bir ses diğer insanları sevmesini söylüyordur. Ama Lauren'ı korkutan şey, ondan önce bu işe dahil olan kişilerin kayıp olmasıdır. Ekip ölmüştür. Ama nasıl ve tam olarak nerede ölmüştür? Yoksa başlarına başka bir şey mi geldi?

    The Season of Passage, Amerika'da çok satan eserler arasında yer alıyor. Bilim kurgu, fantastik ve korkuyu bir araya getiren kitabın uyarlanması için sabırsızlıkla bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top