Hesabım
    Borat Subsequent MovieFilm'in Görülmeyen Sahneleri Supplemental Recordings'de Yer Alacak

    Amazon, Borat Supplemental Recordings'den bir fragman paylaştı.

    Sacha Baron Cohen'in hem yazarı hem de yıldızı olduğu Borat Subsequent MovieFilm, gündemden düşmüyor. Şimdi ise Amazon'un, filmde yer almayan sahnelerden oluşan özel bir gösterimi yayınlayacağı açıklandı. Gösterimden ilk fragman paylaşıldı.

    Borat Subsequent MovieFilm, geçtiğimiz yılın en çok olay yaratan yapımı oldu. Trump yanlılarıyla dalga geçen politik yapısı, göndermeleri, ırkçılıkla ilgili yaptığı ironileri, ofansif şakaları derken tüm dünya kendini Borat 2 konuşurken buldu. Şimdi ise Amazon, filmi daha da çok gündemde tutmak üzere Borat Supplemental Reportings adı altında yayınlanmayan sahnelerin yer aldığı bir gösterim yapmayı planlıyor.

    Komedi türündeki Borat Subsequent MovieFilm'de, Borat'ın daha önce yaptıklarını Kazakistan'da affettirmesi için bir görev verilmişti. Borat, bir hediyeyi Amerika hükümetine verecekti. Hediye yok olunca da Borat, onun yerine kızını verme kararı almıştı. Jason Woliner yönetmenliğindeki film, Oscar'a En İyi Uyarlama Senaryo kategorisinde aday gösterildi. Ayrıca Maria Bakalova, sergilediği performansla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar'ına aday oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top