Hesabım
    Spotlight: "Hızlı ve Öfkeli 9", "Indiana Jones 5", "Save Ralph"

    Spotlight'ın bu haftaki gündeminde neler var?

    Haftanın gündemine oturan tüm haberleri bir araya getirdiğimiz Spotlight video serimizin 17. bölümüyle karşınızdayız. Bu haftanın gündeminde Save Ralph, Fast and Furious 9, Indiana Jones 5, Army of The Dead, Bridgerton ve Fatma konu başlıkları bulunuyor.

    Spotlight'a ve tüm haftaya damgasını vuran Save Ralph, hayvanlar üzerinde yapılan deneyler konusunda farkındalık yaratmak amacıyla çekilen bir kısa film. Filmin seslendirme kadrosunda Taika Waititi ve Ricky Gervais gibi önemli isimlerin olması, ayrıca bir gündem yarattı. Ancak bu kısa filmi paylaşan çoğu kişinin kendi yaşamlarında hayvan deneyleri yapan markalardan ürünler alması ve vegan olmaması tepki yarattı. Bir diğer haberde Burcu Biricik'in başrolünde yer aldığı Fatma dizisi, çok yakında izleyici karşısına geçeceği duyuruldu. Diziden yayınlanan fragman ilgileri üzerine çekti.

    Fast and Furious 9'dan yeni bir fragman yayınlandı ve John Cena'nın karakterini daha fazla görme imkanı oldu. Indiana Jones 5, oyuncu kadrosuna yıldız isim Mads Mikkelsen'i dahil etti. Zack Snyder yönetmenliğindeki Army of The Dead'in uzun fragmanı paylaşıldı. Bridgerton dizisi, henüz ikinci sezonunun çekimlerini bitirmemişken üç ve dördüncü sezonlar için onay aldı.

    Önümüzdeki hafta Spotlight'ta görüşmek üzere. Beyazperde Youtube sayfamızı takip etmeyi unutmayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top