Hesabım
    Adam Driver ve Marion Cotillard'lı "Annette" Cannes'ın Açılış Filmi Olacak

    Cannes Film Festivali'nin açılış filmi belli oldu.

    Leos Carax'ın yeni filmi Annette'in Cannes Film Festivali'nin açılış filmi olacağı resmi olarak duyuruldu. Adam Driver ve Marion Cotillard'ın başrolünde yer aldığı Annette,  bir stand-up komedyeni olan Henry'yi odağına alacak ve 6 Temmuz tarihinde Cannes'da prömiyerini yapacak.

    Cannes Film Festivali Başkanı Pierre Lescure, Annette filmi hakkında şu açıklamada bulundu: "Her Leos Carax filmi bir olaydır. Ve bu seferki verdiği sözü yerine getiriyor. Annette, sinemaseverler, müzikseverler ve kültür tutkunları için geçtiğimiz yıl duyduğumuz özleme karşılık bir hediye." Annette filminin hikayesi, bir stand-up komedyeni olan Henry'yi odağına alıyor. Henry'nin opera sanatçısı eşi hayatını kaybeder. Bunun üzerine iki yaşındaki kızının tüm sorumluluğu da ona kalacaktır. Zamanla Henry, kızlarının çok özel biri olduğunu farkedecektir... 

    Charles Gillibert, Paul-Dominique Vacharasinthu ve Adam Driver'ın yapımcısı olduğu Annette, uzun süredir gösterimini yapmayı bekliyor. Marion Cotillard'dan önce Rooney Mara ile anlaşma yapıldığı biliniyor. Ancak oyuncu ile Leos Carax yollarını ayırmak zorunda kalmıştı. Leos Carax, Holy MotorsBoy Meets Girl gibi yapımlarla sinemaseverler tarafından tanınıyor. Yönetmen, 2012 yılından bugüne ilk filmini hayata geçirmiş oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top