Hesabım
    Kristen Wiig ve Annie Mumolo, Külkedisi'nin Üvey Kız Kardeşleri Hakkında Film Yazıyor

    Kristen Wiig ve Annie Mumolo'nun gelecek projesi belli oldu.

    Barb and Star Go To Vista Del Mar'ın yıldız oyuncu ve senaristleri Kristen Wiig ile Annie Mumolo'nun yeni film projesi belli oldu. Açıklamalara göre ikili, Külkedisi'nin üvey kız kardeşlerini anlatan bir film kaleme alıyor. Filmi Will Ferrell ile Jessica Elbaum finanse edecek.

    Kristen Wiig ve Annie Mumolo, Bridesmaids filminden bugüne birlikte çalışıyor. Şimdi ise ikili fantastik bir yapımı kaleme alıyor. Sindirella'nın şeytani üvey kız kardeşleri Anastasia ve Drizella Tremaine'in baş kahramanı olacağı bir film yazıyorlar. Kristen Wiig, Saturday Night Live programındaki skeçlerde Külkedisini canlandırıyordu. Oyuncunun filmde de bu karakteri canlandırıp canlandırmayacağı bilinmiyor.

    Wiig ve Mumolo'nun yeni film, fantastik müzikal komedi türünde olacak. Klasikleşmiş Külkedisi hikayesi yeni baştan yazılacak ve farklı bir bakış getirilecek. Şimdilik filme Evil Stepsisters deniliyor, ama resmi adının bu olup olmadığı da bilinmiyor. Disney daha önce de kötü kahramanlar için film çekmişti. Özellikle Angeline Jolie'nin yıldızı olduğu Maleficent filmleri büyük hayran kitlesi toplamıştı. Ayrıca Emma Stone'lu Cruella'nın gösterime girmesine çok az kaldı. Disney'in Beauty and the Beast'in geçmişini anlatacağı Gaston and LeFou filmi için de harekete geçtiği biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top