Hesabım
    Evde Tek Başına Yeniden Çekimi Cephesinde Neler Oluyor?

    Home Alone oyuncularından Kenan Thompson, yaşanan olayları aktardı.

    Disney'in 20. Century Fox'u satın almasının ardından yapmayı planladığı ilk filmlerden biri Evde Tek Başına yeniden çekimi oldu. Orijinal adıyla Home Alone yeniden çekimi, Disney+ yayınlanmak üzere duyurulmuştu. Ancak bir süredir filmden haber alınamıyordu. Şimdi ise Home Alone'un oyuncularından Kenan Thompson, son detayları aktardı.

    Kenan Thompson, Home Alone yeniden çekimiyle ilgili şu sözleri sarf etti: "Tüm detayları söyleyeceğim. Çok uzun bir çekimdi. Kanada'da başladı ve sonra pandemi nedeniyle karantina başladı, sonra sete geri döndük. Yani çekimleri tamamlamak söz konusu olduğunda birçok gelgit yaşadık. Ama sanırım filmi tamamlamaya çok yakınlar."

    Orijinal filmin yönetmenliğini Chris Columbus üstlenirken, yeni Home Alone Dan Mazer'a emanet edildi. Macaulay Culkin'in yerini ise Archie Yates aldı. Filmde Yates'e Ellie Kemper, Rob Delaney, Timothy Simons, Ally MakiAisling Bea ve Kenan Thompson eşlik ediyor. Orijinal filmde Kevin'ın kalabalık ailesi onu bırakıp tatile gidiyordu. Noel döneminde evde tek kalan Kevin'a hırsızlar musallat oluyordu. Ancak hırsızların bilmediği şey, Kevin'ın ne kadar zeki olduğuydu. 90'lı yılların sonu, 2000'li yılların başlarında televizyonların yılmadan gösterdiği Home Alone, yeniden çekim sayesinde sonraki jenerasyona aktarılmış olacak. Tabii eski tadını verebilirse...

    Disney+, her geçen gün arşivini büyütüyor. Ayrıca Mulan ve Soul'un ardından, Black Widow, Cruella gibi filmleri sinemalarla eş zamanlı olarak platformda göstermeyi hedefliyor. The Mandalorian dizisinin ardından Obi Wan Kenobi, Andor gibi Star Wars dizileri çekiliyor. WandaVision ve The Falcon and The Winter Soldier dizileri ise gösterimini Disney+ üzerinden yapıyor. Bu yapımların üzerine birçok Star Wars ve Marvel dizisi eklenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top