Hesabım
    Downton Abbey'e İkinci Film Geliyor!

    Dominic West, Downton Abbey 2'nin kadrosuna dahil oldu.

    Michelle Dockery'nin başrolünde yer aldığı Downton Abbey dizisinin hikayesi, filmler aracılığıyla devam ediyor. 2019 yılında çekilen ve beğeni toplayan Downton Abbey filminin ardından ikinci film için harekete geçildi. Filmin oyuncu kadrosuna yıldız isimlerden Dominic West dahil edildi.

    Downton Abbey dizisi 2010'lu yıllarda izleyici karşısına geçmişti. Michelle Dockery'nin yanı sıra Maggie Smith, Hugh Bonneville, Elizabeth McGovernJim Carter, Laura Carmichael gibi isimler yer alıyordu. Orijinal kadro, Downton Abbey 2 filminde de yer alacak. Ayrıca Hugh Dancy, Laura HaddockNathalie Baye ve Dominic West kadroya katıldı. Yeni duyuruya göre Downton Abbey 2, gelecek Noel'de izleyici karşısında olacak.

    Downton Abbey dizisi, 2010 yılında yayın hayatına başlamış ve beş yıl sürmüştü. 15 Primetime Emmy ödülünün sahibi olan ve tam 69 kez Emmy adaylığı alan dizi, Kraliçe Elizabeth’in en sevdiği dizi olarak biliniyordu. 1920'li yıllarda hem dünya savaşının etkisiyle hem de sınıf çatışmalarıyla çalkanan bir toplumda, İngiliz soylusu bir evin içindeki hizmetkarlar ve ev sahipleri arasındaki ilişikiyi temel olarak alıyordu. İlk Downton Abbey filmi, dizinin hemen ardından geçiyordu. Dizinin sevilen karakterlerinden birine hayat veren Lily James, filmde yer almadı.

    Dizinin yaratıcısı Julian Fellowes, Downton Abbey'nin başında bir kez daha yer alacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top