Hesabım
    93. Oscar Töreni TRT 2'de Yayınlanacak!

    Akademi Ödülleri, bu yıl TRT 2 ile ekranlara gelecek..

    Bu yıl 93. kez düzenlenecek olan Akademi Ödülleri (Oscar) Töreni, uzun yıllar sonra TRT'de yayınlanacak. Resmi bir açıklama yok ama TRT 2'nin haftalık yayın akışı bilgisinde 25 Nisan'ı 26 Nisan'a bağlayan pazar gecesi 01.30'da Oscar'a Doğru programı ve 03.00'da Oscar Töreni yer alıyor. Henüz, programın sunucusu ya da konuklarıyla alakalı bir bilgi bulunmuyor ama yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

    Yapılan açıklamaya göre, bu yıl düzenlenecek tören, geçmiş yıllardaki gibi izleyici katılımlı olacak ve diğer ödül törenleri gibi online olmayacak. Kırmızı halı töreni de ödüllerden önce her zaman olduğu gibi düzenlenecek. Birçok önemli ismin de ödül sunmak için sahneye çıkacağı duyuruldu. Bunlardan birinin geçen yıl Oscar tarihine geçen yönetmen Bong Joon Ho olacağı öğrenildi.

    93. Akademi Ödülleri, Los Angeles'taki Union Station'da düzenlenecek ve izleyici sayısı sınırlı olacak. Önlemler alınacağı için, izleyici ve konukların TV karşısında olacakları zamanlarda maske takılmayacak. Bir Zoom toplantısında bu konu konuşuldu ve Akademi bu isteğini dile getirdi. Geçen yıl ödül alan isimler de yine bu yılın kazananlarına ödüllerini takdim edecek.

    Bu yıl, Nomadland filmi ödül sezonuna favori giriyor. The FatherJudas and the Black MessiahMankMinariPromising Young WomanSound of Metal ve The Trial of the Chicago 7 ise en iyi film kategorisine aday olan ve birçok dalda ödül bekleyen diğer önemli filmler. Oscar Töreni, son yıllarda olduğu gibi yine sunucusuz gerçekleşecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top