Hesabım
    Vin Diesel, "Rock ‘Em Sock ‘Em Robots" İçin Universal ile İş Birliği Yapacak

    Vin Diesel'ın gelecek projesi Rock ‘Em Sock ‘Em Robots olacak.

    Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldız oyuncusu Vin Diesel'ın yeni projesinin Rock ‘Em Sock ‘Em Robots olacağı resmi olarak açıklandı. Universal, oyuncu ile Hızlı ve Öfkeli'nin yanı sıra Riddick Günlükleri'nde çalışmıştı. Şimdi ise aralarına yeni bir film ekleniyor.

    Rock ‘Em Sock ‘Em Robots, dev oyuncak şirketi Mattel'ın bir kutu oyunu olarak biliniyor. Uyarlama film, aksiyon ve macera türünde olacak. Filmin senaryosunda Ryan Engle'ın imzası bulunacak. Rock 'Em Sock 'Em Robots, gelişmiş bir savaş robotuyla bağ kuran baba oğulun hikayesine odaklanacak. Engle, daha önce de bir blockbuster film olan Rampage'da Dwayne Johnson ile birlikte çalışmıştı. Ayrıca Liam Neeson ile Non-Stop'da, Lionsgate ile de The Commuter'da çalışmıştı.

    Vin Diesel Rock 'Em Sock 'Em' Robots'ın hem yapımcısı olacak, hem de başrolünü üstlenecek. Oyuncu şimdilerde Universal'ın Hızlı ve Öfkeli 9 filminin gösterime girmesi için geri sayım yapıyor. Ayrıca kendisini Avatar 2, Guardians of The Galaxy 3, Öfke Gezegeni ve Hızlı ve Öfkeli 10'da göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top