Hesabım
    Adam Sandler'lı Spaceman'e Paul Dano ve Kunal Nayyar Katıldı

    Spaceman'in oyuncu kadrosu genişliyor!

    Johan Renck'in yönetmen koltuğuna oturacağı Netflix filmi Spaceman'in oyuncu kadrosuna iki yıldız isim eklendi. Adam Sandler ve Queen Latifah'nın başrolünde yer alacağı Spaceman'in oyuncuları arasına Paul Dano ve Kunal Nayyar eklendi.

    Spaceman'in oyuncu kadrosuna eklenen Paul Dano, önümüzdeki yılların en popüler oyuncularından biri olarak anılacak gibi görünüyor. Dano, The Batman filminin Riddler'ı olarak anlaşma imzalamıştı. Dano, Little Miss Sunshine filmiyle kariyerine başlamış, Wildlife ile yönetmenliğe adımını atmıştı. Kunal Nayyar'ı ise yıllarca The Big Bang Theory'de oynamasıyla tanıyoruz. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Adam Sandler'ın eşini canlandırmak üzere Oscar adayı Carey Mulligan yer alacak.

    Channing TatumReid CarolinPeter Kiernan ve Michael Parets'ın yapımcılığını üstleneceği Spaceman'ın konusu ise şöyle: Bir astronot, gizemli bir toz toplamak için galaksinin ötesine tehlikeli bir göreve gönderilir. Tek başına olduğu bu görevde, karısıyla yaptığı telefon görüşmeleri teselli olur. Bu zorlu görevinde astronot, çok geçmeden geminin gölgesinde gizlenen gizemli bir yaratık keşfeder.

    Adam Sandler'ın Netflix ile birden fazla yapım için anlaşması bulunuyor. Son olarak Hubie's Halloween ile izleyici karşısına çıkmıştı. Spaceman filmi Jaroslav Kalfar'ın 2017 yılında okuyucularıyla buluşan Spaceman of Bohemia kitabından uyarlanarak ekrana aktarılacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top