Hesabım
    Spider-Man: Into The Spider-Verse 2'nin Yönetmenleri Belli Oldu

    Örümcek Adam: Örümcek Evreni'nde filmini kimler hayata geçirecek?

    2018 yılında izleyici karşısına geçen Spider-Man: Into The Spider-Verse'ün devam filmi için yakında harekete geçilecek. Yapılan yeni açıklamalara göre Spider-Man: Into The Spider-Verse yönetmenliğine Joaquim Dos SantosKemp Powers ve Justin K. Thompson getirildi. İlk filmde de üç farklı yönetmen görev almıştı.

    Phil Lord ve Chris Miller'ın yapımcısı olduğu Spider-Man: Into The Spider-Verse 2'nin yönetmen koltuğuna kimlerin geçeceği resmi olarak açıklandı. Oscar adayı olan One Night In Miami ile tanınan Kemp Powers, Avatar: The Last AirbenderThe Legend of Korra ve Justice League Unlimited gibi önemli işlerde imzası bulunan Joaquim Dos Santos ve Annie ödüllü prodüksiyon tasarımcısı Justin K. Thopmson, devam filminin başında olacak.

    Spider-Man evreninden baş kahraman olarak Peter Parker yerine Miles Morales'i seçen Spider-Man: Into The Spider-Verse, animasyon türünde olmasına rağmen en iyi çizgi roman uyarlamalarından biri olarak kabul görüyor. Yeni filmde Miles Morales'in maceralarını izlemeye devam edeceğiz. Ayrıca evrendeki diğer Spider-Manler de filmde ona eşlik edecek.

    İlk filmin konusu şöyleydi: Polis memuru bir baba ve kendisini işine adamış bir annenin çocuğu olan Miles, yeni okuluna uyum sağlamakta zorlanır. Anne ve babası, sadece yetenekli öğrencilerin bulunduğu bir özel okula giden oğullarının başarısını görmeyi arzulamaktadır. Ancak Miles’ın okulla pek ilgisi yoktur. O daha çok arkadaşları ve kendisini grafiti konusunda cesaretlendiren amcası Aaron ile zaman geçirmek ister. Miles, hayatındaki ufak sorunlarla boğuşurken radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılmasıyla bambaşka bir dünyaya adım atar. O artık özel yeteneklere sahip olan bir süper kahramandır. Zehir atma, kamuflaj, nesnelere yapışabilme, çok gelişmiş duyma pek çok güç kazana Miles, gerçek bir süper kahraman olabilmek için Peter Parker, Spider-Gwen, Spider-Man Noir, Spider-Ham’dan yardım alır. Süper kahraman olmanın sorumluluklarını öğrenen Miles artık maskesini takıp kötülüğe karşı savaşmak için harekete geçmelidir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top