Hesabım
    Mads Mikkelsen, Fantastic Four İçin Seçmelere Katılmış!

    Mads Mikkelsen'dan ilginç açıklama!

    Yıldız oyuncu Mads Mikkelsen'den bir itiraf geldi. Başarılı isim Mikkelsen'in söylediklerine göre oyuncu, Fox'un haklarını elinde bulundurduğu Fantastic Four için seçmelere katılmış. 2005'te hayata geçirilen Fantastic Four serisinde Mads Mikkelsen'i Mister Fantastic olarak görebilirdik.

    Fantastik Dörtlü, iki kez filme dönüştürüldü. İlk seri, 2000'li yılların başlarında izleyici karşısına geçmişti. Mads Mikkelsen'ın canlandırmak üzere seçmelere katıldığı karakter ise sonradan Ioan Gruffudd'a verildi. Oyuncu, seçmelere katıldığını şu sözlerle anlattı: "Amerikan bir menajerlik ajansım vardı ve 'Sen bir Bond filmi yaptın. Şimdi işler değişecek. Orada çok daha fazlası var, biraz zaman geçir ve gidip iş görüşmeleri yap, seçmelere katıl' dediler. Hiç filmin bana uygun olup olmadığını düşünmedim. Sadece tüm seçmelere girdim. Bazı roller ilgi çekiciydi. Diğer şeyler ise bir oyuncu olarak tüm özgüvenini kaybetmene neden olacak derecedeydi."

    Mads Mikkelsen son olarak Another Round filmiyle izleyici karşısına geçti. Film, En İyi Uluslararası Film kategorisinde Oscar'a aday gösterildi. Mikkelsen, önümüzdeki dönemlerde Johnny Depp'in yerine Grindelwald'u canlandırmak üzere Fantastic Beasts 3'de rol alacak. Fantastik Dörtlü çizgi romanları ise Marvel tarafından yeniden beyaz perdeye uyarlanacak. Son olarak yapılan uyarlama 20. Century tarafından hayata geçirilmişti. Disney, Fox'u satın aldığında çizgi romanların hakları da Disney'e geçmiş oldu. Bu nedenle Marvel, artık X-Men'in yeni sahibi olarak biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top