Hesabım
    Dave Bautista, Bane'i Canlandırabilmek İçin Her Şeyi Yapmış!

    Dave Bautista'nın en büyük hayallerinden biri Bane'i canlandırmakmış.

    Army of The Dead filmiyle izleyici karşısına geçmeye hazırlanan Dave Bautista, verdiği bir röportajda itirafta bulundu. Açıklamalarına göre oyuncu, Batman'in düşmanlarından Bane'i canlandırmayı çok istiyormuş. Hatta bunun için Warner Bros'un kapısına dayanıp isteğini söylemiş.

    Dave Bautista'nın DC'ye geçiş yapmak istemesindeki en büyük nedenin Bane karakteri olduğu ortaya çıktı. Dark Knight Rises filminde Bane'i yıldız oyuncu Tom Hardy başarıyla canlandırmıştı. Bu sırada Dave Bautista, Bane'i canlandırabilmek için Warner Bros'un kapısına nasıl dayandığını şu sözlerle anlattı: "Bu konuda bir sakladığım bir şey yok. Bane'i oynamayı çok istiyorum. Bunun için Warner Bros'a gittim. Onlarla görüşme ayarladım. DC ile görüşme ayarladım. Kapıdan içeri girdim ve dedim ki 'Bane'i oynamak istiyorum.' Şaka yapmıyorum. Onlar tıpkı şöylelerdi 'Vov, Bane için oyuncu aramıyoruz bile'. Ben ise 'Umrumda değil, Bane'i oynayacağım' dedim."

    Bautista aynı zamanda Marvel ile olan kariyerine devam ediyor. Oyuncu James Gunn yönetmenliğindeki Guardians of The Galaxy 3'te izleyici karşısına çıkacak. Söylediklerine göre Gunn, Bautista'ya The Suicide Squad için bir rol teklif etti. Ancak aynı dönemde Zack Snyder oyuncuyu Army of The Dead'de istedi. Kazanan ise Army of The Dead oldu. Film, 21 Mayıs 2021'de Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top