Hesabım
    Disney, The Muppets'ın Yaratıcısı Jim Henson'a Biyografik Filmi Çekecek

    The Muppets'ın ardındaki isim Jim Henson'ın yaşamı, filme aktarılıyor.

    Kukla ustası Jim Henson'ın yaşamının filme aktarılacağı resmi olarak duyuruldu. Filmin stüdyosu Disney olacak. The Jim Henson Company, Disney ile iş birliği yapacak. The Muppets'ın yaratıcısı olarak tanınan Henson'ın yaşamı Michael Mitnick senaryosu aracılığıyla filme aktarılacak.

    Jack Burns ile birlikte The Muppets'ın yaratıcı ismi olarak tanınan Jim Henson'ın yaşamı filme uyarlanacak. Film, 1990 yılında yaşamını yitiren Henson'ın ailesi ve şirketi tarafından destekleniyor. Hatta kızı Lisa Henson, filmin yapımcısı olarak görev alacak. Disney, 2004 yılında The Muppets'ın haklarını devralmıştı. Ama Henson'ın yaşamıyla ilgili detayların tüm hakları The Henson Company'ye aitti.

    Esasen biyografik film hakkındaki ilk dedikodular 2010 yılında başladı. Ama bugüne kadar resmi açıklama gelmemişti. Şimdilerde ise proje ilerletiliyor ve geliştiriliyor. Biyografinin senaryosunu kaleme alan Michael Mitnick, The Current War ve The Giver yapımlarıyla tanınıyor. Mitnick, Aaron ve Jordan Kandell'ın yazdığı senaryonun üzerinden geçerek tekrar yazacak.

    Film hakkında henüz bir çekim tarihi, bir başrol oyuncusu ya da vizyon tarihi bilgisi verilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top