Hesabım
    Mortal Kombat, Hafta Sonu Gişelerini Ele Geçirdi!

    Mortal Kombat'in, hafta sonu gişelerine etkisi ne oldu?

    Merakla beklenen oyun uyarlaması Mortal Kombat, HBO Max ve sinemalarda eş zamanlı olarak gösterimini yapmaya başladı. Açıklamalara göre, bu yıl en yüksek gişeye sahip olan Godzilla vs. Kong'un ardından Mortal Kombat de iyi bir hasılat elde etti. Mortal Kombat, Amerika'da 22,515,000$ elde ederken dünya çapında 50 milyon dolara ulaştı.

    Warner Bros, coronavirüs salgınının sinemaları boş bırakmasının ardından ilk olarak Tenet ile izleyicileri sinemaya çekmeye çalışmıştı. Ancak Christopher Nolan ile birlikte büyük bir başarısızlık hakim olmuştu. Bunun ardından bir blockbuster film olan Godzilla vs Kong geçtiğimiz haftalarda gösterime girdi ve yılın en fazla hasılat elde eden filmlerinden biri oldu. Şimdi ise bu kaderi Mortal Kombat paylaşıyor. HBO Max ile aynı anda sinemalarda gösterime giren film, Amerika'da 22.5 milyon, dünya çapında ise 50 milyonluk gelir elde etti.

    Mortal Kombat'in konusu ise şöyle: Cole, para için dövüşen ve geçmişinden, kendisine kalan mirastan haberi olmayan biridir. Bu sırada İmparator Shang Tsung, en iyi adamı olan Sub-Zero'yu Cole'u yenmesi için gönderir. Ailesinin güvenliğinden şüphe duyan Cole, Sonya Blade'i aramak üzere yola düşer. Yakın zamanda Cole kendini Lord Raiden'ın tapınağında bulur. Raidan bir tanrıdır ve Earthrealm'ın koruyucusudur. Raiden, Cole'da bulunan işareti taşıyanlara kalacak yer veriyordur. Cole burada Liu Kang, Kung Lao, Kano gibi savaşçılara eğitim verir. Amaçları, Outworld'de dünyanın en iyi savaşçılarına karşı galip gelebilmektir. Ancak bu yolla ailesini koruyabilecektir.

    Joe Taslim'in söylediklerine göre Mortal Kombat, seriye dönüştürülebilir. Filmin geleceğini, elde edilen başarı belirleyecek. Filmde Cole rolünde Lewis Tan'i, Sub Zero rolünde Joe Taslim'i, Sonya olarak Jessica McNamee'yi, Kano olarak Josh Lawson'ı, Scorpion olarak ise Hiroyuki Sanada'yı izliyoruz. Mortal Kombat'in ülkemizdeki vizyon tarihi şimdilik belirsiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top