Hesabım
    Whoopi Goldberg, Siyahi Kadın Odaklı Süper Kahraman Filmi Yazıyor

    Whoopi Goldberg, yeni bir film çekmenin peşinde.

    Ghost filminde sergilediği performansla Oscar'a layık görülen Whoopi Goldberg, yeni bir proje üzerinde çalıştığını açıkladı. Variety'ye söylediklerine göre yaşlı, siyahi bir kadını odağına alan süper kahraman filmini kaleme alıyor.

    Whoopi Goldberg'ün hazırladığı senaryoya göre yaşlı ve siyahi bir kadın, süper güçler kazanacak. Kadın, bu güçleri kullanmanın yollarını bulmaya çalışacak. Goldberg, kaleme aldığı film hakkında şu sözleri sarf etti: "Çocukluğumdan beri, süper kahramanlara takıntılıyım. Dünyayı kurtarıp duruyorlar. Ama gerçekten kimin dünyayı kurtaracağını biliyor musunuz? Yaşlı siyahi kadınlar."

    Gelecekte bir Emmett Till filminin hayata geçirilmesi için yapımcı rolü üstlenen Whoopi Goldberg, Star Trek evrenine Star Trek: Picard ile dönmek istediğini de açıkladı. Oyuncu, Star Trek: Next Generation'da rol almıştı. Ayrıca ünlü müzikal film Sister Act'in üçüncü filmi yakında çekilecek. Goldberg de filmde yerini alacak. Whoopi Goldberg, Oscar Ödülü'nün yanı sıra BAFTA Ödülü ve Golden Globe Ödülü'nün sahibi olmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top