Hesabım
    Lin Manuel Miranda'lı Animasyon Filmi "Vivo"dan Teaser!

    Netflix orijinal filmi Vivo'dan ilk teaser paylaşıldı.

    Lin Manuel Miranda'nın başkahramanını seslendirdiği Vivo animasyon filminden fragman paylaşıldı. Vivo, Netflix üzerinden gösterime girmek için hazırlık yapıyor. Netflix, Vivo'nun haklarını Sony'den yalnızca bir gün önce devralmıştı.

    Filmin konusu ise şöyle: Vivo ve ustası Andres, Havana'nın sokaklarında günlerini müzik yaparak geçirmektedirler. Andres, eski partneri Marta Sandoval'dan bir mektup alır. Bir maymun olan Vivo, Andres ile birlikte müziğe olan tutkusu nedeniyle Havana'dan Miami'ye uzanan bir yolculuk yapma kararı alır.

    Vivo, Sony'nin Netflix'e son zamanlarda sattığı üçüncü animasyon filmi olarak biliniyor. Diğer filmler Mitchells vs the Machines ve Wish Dragon olmuştu. Filmin yönetmen koltuğuna The Croods'tan tanıdığımız Kirk DeMicco bulunuyor. Yardımcı yönetmenliğini ise Brandon Jeffords üstleniyor. Yönetmen DeMicco ve Quiara Alegría Hudes, Vivo'nun senaryosunu kaleme aldı. Aynı zamanda Lin Manuel Miranda'nın tiyatro oyununa uyarladığı In the Heights kitabı da Quiara Alegría Hudes'e aitti.

    Vivo'nun seslendirme kadrosunda Miranda'nın yanı sıra Zoe Saldana, Brian Tyree Henry, Nicole Byer, Leslie David BakerKatie Lowes gibi isimler yer alıyor.

    Vivo'nun Netflix'te ne zaman gösterimini yapacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top