Hesabım
    Patrick Dempsey, Disenchanted'da Şarkı Söyleyecek!

    Disenchanted'ın kadrosuna Patrick Dempsey eklendi.

    Disney+'ın yeni yapımı Disenchanted ile ilgili her geçen gün yeni gelişmeler açıklanıyor. Amy Adams'ın başrolünde yer alacağı Enchanted devam filmi Disenchanted'ın oyuncuları arasında Patrick Dempsey'nin yer alacağı duyuruldu. Dempsey, Disenchanted aracılığıyla hayatında ilk kez birilerinin önünde şarkı söyleyecek.

    Patrick Dempsey, rol alacağı Disenchanted ile ilgili şu açıklamada bulundu: "İlk defa şarkı söylüyor olacağım. Bir nedenden dolayı hiç halk içinde şarkı söylememiştim. Bana destek olun. Umarım hayranlar bunu kucaklamayı başarır. Ama beni çok iyi hazırladılar ve şarkı sözleri de gerçekten eğlenceli. Harika bir kareografiye sahip. Öncülü ilginç olacak." Enchanted filmi 2007 yılında izleyici karşısına geçmişti. Patrick Dempsey orijinal filmde Robert Phillip rolünü canlandırıyordu. Dempsey, devam filminin orta yaş krizi temalı olacağını söylüyor.

    Disenchanted'ın oyuncu kadrosuna ayrıca geçtiğimiz dönemlerde Prens Edward olarak James Marsden; Nancy Tremaine olarak ise Idina Menzel eklenmişti. Marsden ve Menzel'in yanı sıra üç kötü kahraman olarak Maya RudolphYvette Nicole Brown ve Jayma Mays'i izleyeceğimiz açıklandı. Üç oyuncunun rolünün ne olacağı tam olarak bilinmiyor.

    Disenchanted'ın konusu ise şöyle olacak: Giselle daha önce tanıdığımız prenseslerden biraz farklıdır. Nişanlanacağı prensten vazgeçip gerçek aşkın peşinden giden Giselle, kendisi için doğru olduğunu düşündüğü kişi ile evlenir. Aradan geçen on yılın ardından Giselle mutluluğu sorgulamaya başlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top