Hesabım
    Netflix, Ay Savaşçısı Filmi "Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie" İçin Hazırlanıyor

    İki parttan oluşan Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie, Haziran'da Netflix'teki yerini alacak.

    Japonya'nın mangadan uyarlanan ünlü anime serisi Sailor Moon'a yeni bir film ekleniyor. İki part halinde Netflix üzerinden global olarak yayınlanacak olan film, Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie adını alıyor. Film, mangalarda bulunan Dream Arc'a dayanıyor.

    Sailor Moon'un kahramanları arasında Ay Savaşçısı, Merkür Savaşçısı, Mars Savaşçısı, Jüpiter Savaşçısı, Smokinli Şövalye gibi isimler bulunuyordu. 90'lı yıllarda büyük bir çıkış yakalayan manga, bir neslin Usagi'nin maceralarıyla büyümesine neden oldu. Türkiye'de de çeşitli televizyon kanallarında yayınlanan Sailor Moon çizgi dizisi, büyük bir izleyici kitlesine sahipti.

    Şimdi ise Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie ile Sailor Moon'un hikayesi 2021'e taşınıyor. Film, Chibi-Usa ve Helios'un aşkını da anlatacak. Sailor Moon'un tüm kahramanları, dünyanın çeşitli yerlerinde birçok kez cosplay'e konu oldu ve olmaya devam ediyor. Netflix, Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie'yi 3 Haziran tarihinde yayınlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top