Hesabım
    Adam Wingard, MonsterVerse İçin Anlaşmasını Yeniledi

    Wingard, MonsterVerse adı altında görüşmeler yapıyor.

    Warner Bros ile Godzilla vs Kong'u hayata geçiren ve başarı kazanan Adam Wingard, Warner ve Legendary ile yeni bir anlaşma yapıyor. Açıklamalara göre yönetmen, MonsterVerse adı altında yeni bir canavar filmi çekmeye hazırlanıyor. MonsterVerse adı altında daha önce GodzillaKong: Skull IslandGodzilla: King of the Monsters ve Godzilla vs Kong filmleri çekilmişti.

    Kaynaklardan aktarılan bilgilere göre, bu MonsterVerse filminin adı Son Of Kong olabilir. Ama henüz bu konuda kesin bir bilgi bulunmuyor. Proje şimdilerde ilk aşamalarında bulunuyor. Legendary, daha önce bir MonsterVerse filmi çeken yönetmenle, ikinci buluşmayı yapmamıştı. Adam Wingard bu konuda bir ilki başarmış olacak ve stüdyoyla ikinci filmi çekecek.

    Aslına bakılırsa Adam Wingard'ın anlaşmasının yenilenmesine sürpriz gözüyle bakılmıyor. Yönetmen Godzilla vs Kong ile belki bir sanat eseri yaratmadı, ama coronavirüs salgınının ortasında sinemalara hareketlilik getiren ve büyük gişe hasılatı kazandıran en önemli yapım oldu. Adam Wingard daha önce de Godzilla vs Kong'un bulunduğu evrene dönüş yapmak istediğini belirtmişti. Hollow Earth'ün daha fazla keşfetmek ve Planet Earth'ün geçmişine gitmek Wingard'ın istekleri arasında bulunuyor.

    Adam Wingard'ın gelecek projeleri arasında ayrıca ThunderCats ve Face/Off uyarlamaları bulunuyor. Yönetmen, kendine blockbuster filmlerle bir kariyer çizmeyi sürdürecek gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top