Hesabım
    Tom Cruise, Rol Arkadaşı Elisabeth Shue'nun Hayatını Kurtarmış!

    Cocktail filminin çekimlerinde Tom Cruise, kahraman olmuş!

    Tom CruiseMission Impossible serisiyle yıllardır ekranlarda kahramanlık peşinde koşuyor. Ama gerçekte de birinin hayatını kurtardığı ortaya çıktı. Açıklamalara göre 1988 yılında çekilen komedi türündeki Cocktail filminde Cruise ile rol arkadaşı olan Elisabeth Shue, ölüm tehlikesiyle karşılaşmış.

    Cocktail filminin hava çekimlerindeki kamera operatörü Bill Bennett'in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama gündeme oturdu. Bennett'ın paylaşımını Tom Cruise tarafından onaylandı. Kamera operatörü Bennett, şu sözlerle olayı anlattı: "Tom ve Elisabeth'in sahil boyu at sürdüğü yerde helikopter üzerinde sahneyi çekiyorduk. Birkaç çekimin ardından pilotun helikopteri sahile indirmesi gerekti. Böylece Tom ve Elisabeth çekimleri izleyecek ve yönetmene notlar sunacaklardı. Tek monitör helikopterin solundaki koltukta, yani benim çalışma alanımda bulunuyordu." Bennett, helikopterin arkasında bulunan rötör bölümünün dönerken görünmez olduğunu, eğer ki onun üzerine doğru giderseniz doğrudan öldüreceğini söyledi. Elisabeth Shue ise monitörde sahneleri izledikten sonra helikopterin arkasına doğru yürümüştü.

    Bennett sözlerine şöyle devam etti: "Tom hem uçaklarda hem de helikopterlerde derece almış bir pilottur. Anında tehlikeyi gördü. Elisabeth'in peşinden koştu, ama yalnızca bileklerini yakalayabildi ve onu yere indirdi. O anda Elisabeth bembeyaz kesildi ve Tom onu helikopterin önünden çekti, yürüyüp gittiler. Helikopterde bulunan herkes bu çok yakın tehlikeden sarsıldı. Ama söylenebilecek hiçbir şey yoktu. Tom o anda gerçekten Elisabeth'in hayatını kurtarmıştı."

    Cocktail filmi eleştirmenlerin favorisi olmasa da, hayati bir deneyim açısından önemli bir yere sahip gibi görünüyor. Tom Cruise şimdilerde Mission Impossible 7 çekimlerine devam ediyor. Bunun ardından ise 8. filme geçiş yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top