Hesabım
    David Cronenberg, Bilim Kurgu Filmi "Crimes of the Future"ın Çekimlerine Başlıyor

    Cronenberg, Crimes of the Future'ın çekimlerini 30 gün boyunca Yunanistan'da gerçekleştirecek.

    Başarılı yönetmen David Cronenberg, Maps to the Stars'ın üstüne geçen 7 yılın ardından yeni bir film çekme kararı aldı. Yönetmen, bilim kurgu türündeki Crimes of The Future filmiyle sinemaya dönüş yapıyor. Açıklamalara göre filmin çekimleri 30 gün boyunca Yunanistan'da yapılacak.

    The Fly, Dead Ringers, Crash, A History of ViolenceEastern Promises gibi yapımların başarılı yönetmeni David Cronenberg, sinemaya Crimes of The Future ile dönüş yapıyor. Yönetmen, 1970 yılında aynı isimli bir film daha yapmıştı. Crimes of The Future, bir dermatoloji kliniği yöneticisini odağına alıyordu. Sadece kadınları öldüren bir salgın vardır ve dermatoloji uzmanı, salgın konusunda bir danışman bulmanın peşindedir. Cronenberg'ün 70'te çektiği bu film, izleyicilerin gözdesi olmayı başaramamıştı. Yönetmen ikinci kez bu konuyu kullanmayı hedefliyor.

    Screen Daily'nin haberinde Crimes of The Future ile ilgili şu sözler yer aldı: "Çekimler 2 Ağustos'tan 10 Eylül'e kadar devam edecek. Genellikle Atina'nın çevresinde olacak. Iris Sineması, Anadolu Çarşısı ve Pire Limanı dahil olacak." Robert Lantos, Crimes of The Future'ın yapımcısı olarak görev yapacak. Cronenberg'ün 1970 yapımı filmiyle şimdiki Crimes of The Future'ının konusunun aynı olup olmayacağı şimdilik bilinmiyor. Yakın zamanda Viggo Mortensen, yönetmenin bir şeyler yazdığını ve birlikte hayata geçireceklerini söylüyordu. Ama oyuncunun bahsettiği filmin Crimes of the Future olup olmadığı da bilinmiyor.

    David Cronenberg'ün çekim mekanı olarak seçtiği yerler aynı zamanda Rian Johnson'ın Knives Out devam filmine de set olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top