Hesabım
    Jason Statham, Meg 2'nin Çekimlerine 2022'de Başlayacaklarını Söylüyor

    Meg devam filminin çekimlerine Ocak ayında başlanacak.

    2018 yılında izleyici karşısına geçen korku filmi Meg: Derinlerdeki Dehşet'e devam filminin çekileceği daha önce açıklanmıştı. Şimdi ise Meg 2'nin çekimlerine ne zaman başlanacağı duyuruldu. Yıldız oyuncu Jason Statham'in söylediklerine göre, Meg 2 çekimlerine 2022'nin Ocak ayı içerisinde başlanacak.

    Son olarak çekimlerinin bir kısmı Türkiye'de yapılan Guy Ritchie filmiyle gündem olan Jason Statham, Meg 2 hakkında şu sözleri sarf etti: "Eğer tarihleri doğru aldıysam Ocak ayında çekimlere başlıyoruz. Ben Wheatley yönetmen olacak. Onunla çalışacağım için heyecanlıyım. İşe koyulmak için sabırsızlanıyorum. Üstünden bir süre geçti. Doğru senaryonun gelmesini ve doğru yönetmeni bulmayı bekliyorduk. Şimdi ise bunların hepsine sahibiz."

    İlk film Meg: Derinlerdeki Dehşet, tarih öncesinden kalma bir canavarı durdurmaya çalışan Jonas Taylor'ın hikayesini anlatıyor. Uluslararası bir deniz altı gözlem programının parçası olan derin deniz sualtısı, soyunun çoktan tükenmiş olduğu düşünülen büyük bir yaratık tarafından saldırıya uğrar. Hasar gören denizaltı, mürettebatı içeride kapana kısılmış bir halde, Pasifik Okyanusu'nun en derin yerinde durmaktadır. Vizyoner Çin okyanus bilimcisi, kızı Suyin'in gönülsüzlüğüne rağmen, mürettebatı kurtarması için uzman derin deniz kurtarma dalgıcı Jonas Taylor'ı tutar. Taylor sualtının çevresinde süzülen bu canavarla daha önce de karşılaşmıştır; tarih öncesinden kalan ve iki buçuk milyar yıl önce soyunun tükendiği zannedilen, 23 metrelik bir Megalodon. Taylor aşağıda sıkışıp kalmış herkesi kurtarmak için kendi hayatını riske atmalı, korkularıyla yüzleşmeli ve dünyanın en tehlikeli yırtıcısının karşısına çıkmalıdır...

    Meg: Derinlerdeki Dehşet'in yönetmenliğini John Turteltaub üstlenmişti. Şimdi ise onun yerini Ben Wheatley alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top