Hesabım
    "The Protege", "Shotgun Wedding" ve "White Bird: A Wonder Story" Vizyon Tarihleri Değişti!

    Lionsgate, vizyon takviminde değişikliğe gitti.

    Lionsgate film şirketi, vizyon takviminde değişikliğe gittiğini açıkladı. Duyuruya göre eski adı The Asset olan The Protege, Jennifer Lopez başrollü Shotgun Wedding ve RJ Palacia'nın kitabından uyarlanan White Bird: A Wonder Story'nin tarihlerin ileriye alındı.

    Lionsgate'in Shotgun Wedding filmi için, Armie Hammer ile yolların ayrılmasından sonra Josh Duhamel ile anlaşma imzalanmıştı. Şimdi ise filmin 29 Haziran 2022'de gösterime gireceği açıklandı. Film, birbirini seven çiftin evlilik günlerinde rehin alınmalarını anlatıyor. Samuel L. Jackson ve Maggie Q başrollü intikam filmi The Protege, 20 Ağustos 2021 tarihine alındı. The Protege'in yönetmenliğini Casino Royale'den tanıdığımız Martin Cambell üstleniyor.

    RJ Palacia'nın kitabından uyarlanan White Bird: A Wonder Story'nin vizyon tarihi ise 16 Eylül 2022 tarihine alındı. Film, II. Dünya Savaşı döneminde Nazilerden kaçan bir çifti konu ediniyor. Fransa'da kaçış halinde olan çift, kurtuluşu birbirinde bulacaktır. Christopher Robin'den tanıdığımız Marc Foster, filmi hayata geçirecek. Gillian Anderson ve Helen Mirren ise oyuncular arasında yer alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top