Hesabım
    Borderlands Kadrosuna Gina Gershon ve Cheyenne Jackson Eklendi

    Eli Roth'un yönetmenliğindeki Borderlands'in oyuncu kadrosu genişliyor.

    Eli Roth'un yönetmen koltuğuna oturacağı oyun uyarlaması Borderlands'in oyuncu kadrosu genişliyor. Cate Blanchet'nin başrolün yer alacağı Borderlands'in kadrosuna Hammerlock rolüyle Charles Babalola, Marcus rolüyle Benjamin Byron Davis, Ellie rolüyle Ryann Redmond ve Larry rolüyle Bobby Lee eklendi. Gina Gershon, Moxxi'yi; Cheyenne Jackson, Jakobs'u; Steven Boyer ise Scooter'ı canlandıracak.

    Lionsgate bünyesinde live-action olarak hayata geçirilecek olan Borderlands'ten yeni gelişmeler var. Filmin oyuncu kadrosuna Charles Babalola, Benjamin Byron Davis, Ryann Redmond, Bobby Lee, Gine Gershon, Cheyenne Jackson ve Steven Boyer eklendi. Borderlands'in oyuncu kadrosunda ayrıca Jack Black, Olivier Richters, Haley Bennett, Edgar Ramirez, Florian Munteanu, Ariana Greenblatt, Jamie Lee Curtis, Kevin Hart ve filmin yıldızı Cate Blanchett yer alıyor.

    Borderlands'te Cate Blanchett bir siren olan Lilith'i canlandıracak. Söylenenlere göre gizemli bir geçmişe sahip olan Lilith, Atlas'a ait uzay hapishanesinde olacak. Şirketin sahibi, eğer kızını kurtarırsa Lilith'e özgürlüğünü kazandıracağını söyleyecek. Ama patronun kızı, değerli bir kasayı açmanın tek anahtarı olacak. Atlas ise bunu kendi çıkarları için isteyecek. Atlas'a Edgar Ramirez hayat verecek. Jack Black, Claptrap isimli bir robotu seslendirecek. Black ile birlikte Jumanji'de rol alan Kevin Hart, paralı bir asker olan Roland'a hayat verecek. Jamie Lee Curtis'i ise Pandora'da bir arkeolog olan Tannis olarak; Ariana Greenblatt'i Tiny Tina olarak izleyeceğiz. Janina Gavankar ise oyunlarda olmayan Komutan Knoxx'u canlandıracak.

    Avi Arad ve Ari Arad, Borderlands'in yapımcılığını üstlenecek. Filmin çekimleri, Nisan ayının başlarında başladı. Ama ne kadar süreceği ya da ne zaman vizyona girebileceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top