Hesabım
    Spotlight: "Oscar Ödülleri", "Dexter", "Mortal Kombat"

    Spotlight ile haftanın en önemli sinema ve televizyon haberlerine göz atıyoruz!

    Spotlight'ın 19. bölümü ile karşınızdayız. Geçtiğimiz hafta boyunca gündemde kendine yer bulan en önemli haberleri sizin için özetledik. Bu haftanın haber başlıkları arasında Oscar Ödülleri, Another Round, Dexter, Bafta Ödülleri, Mortal Kombat, American Traitor ve The Handmaid's Tale bulunuyor.

    Spotlight'ın ilk haberine göre, geçtiğimiz Pazar gecesi Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Geceye Nomadland filmi ve Chloe Zhao damgasını vurdu. Britanya'nın en prestijli ödüllerine ev sahipliği yapan BAFTA'nın ise televizyon ödülleri için adayları resmi olarak açıklandı. Adaylıklara Steve McQueen'in yönetmenliğini üstlendiği Small Axe antoloji dizisi damgasını vurdu. Bir diğer habere göre Danimarka yapımı Oscar ödüllü Another Round filmi, İngilizce olarak uyarlanacak. Filmin başrolünde ise Mads Mikkelsen'in yerine geçerek Leonardo DiCaprio yer alacak.

    Warner Bros bünyesinde hayata geçirilen ve Amerika'da HBO Max'te yayınlanan Mortal Kombat oyun uyarlaması, yılın en çok gişe yapan filmlerinden biri oldu. Mortal Kombat, dünya çapında açılışını 50 milyon dolar ile yaptı. Dexter'ın geri dönüşünü müjdeleyen teaser resmi olarak yayınlandı. Dizi, 2021 yılı içerisinde izleyici karşısına çıkacak. Al Pacino'nun başrolünde yer aldığı American Traitor'ın ilk fragmanı yayınlandı. Tarihi bir olaya tanıklık ettiren film için geri sayım başladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top