Hesabım
    Netflix, Gunpowder Milkshake'in Haklarını Devraldı

    Karen Gillan ve Lena Headey'li Gunpowder Milkshake'in hakları Netflix'in oldu.

    Karen GillanLena Headey ve Angela Bassett'in başrolünü paylaşacağı Gunpowder Milkshake'in haklarının Netflix'e devredildiği resmi olarak açıklandı. StudioCanal Gunpowder Milkshake'i İngiltere, Fransa ve Almanya'da vizyona sokacak. STX ise Kanada, Latin Amerika ve Çin'deki haklarını elinde bulunduruyor. Geri kalan tüm ülkelerde Netflix üzerinden Gunpowder Milkshake gösterime girecek.

    Gunpowder Milkshake'in Netflix'te gösterimini yapacağı haberinin yanı sıra devam filminin de çekileceği duyuruldu. Söylenenlere göre Gunpowder Milkshake 2, şimdiden geliştirme aşamasına alındı. Filmin oyuncu kadrosunda  Karen Gillan, Chloe Coleman, Lena Headey, Michelle YeohCarla GuginoFreya AllenPaul GiamattiRalph Ineson gibi isimler yer alıyor.

    Gunpowder Milkshake'in konusu ise şöyle: Sam, annesi bir suikastçi olan 12 yaşında bir çocuktur. Annesi Scarlet yüksek düzey bir suikastçi olarak görev yapıyordur ve kızı Sam'i terk etmek zorunda bırakılır. Sam, annesinin çalıştığı acımasız şirket tarafından büyütülür ve yetişkin olunca da annesinin izinden gitme kararı alır. Şimdi ise 15 yılın ardından Sam, bir tetikçi olur. Ama gücünü, annesinin çalıştığı korkunç şirketi yok etmekte kullanacaktır.

    StudioCanal, Gunpowder Milkshake'in yanı sıra son olarak Knives Out filmlerinin haklarını Netflix'e vermişti. Netflix, seri için 450 milyon dolar ödeme yapmıştı. Netflix'in Gunpowder Milkshake için izleyeceği hem vizyona sokma hem de platformda yayınlama stratejisi, son zamanlarda popüler durumda. Warner Bros da Godzilla vs Kong, Mortal Kombat, Wonder Woman 1984 gibi filmlerini hem HBO Max'te göstermiş, hem de sinemalara sunmuştu.

    Gunpowder Milkshake'in ne zaman gösterimini yapacağı henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top