Hesabım
    Olivia Wilde, Kerri Strug'ı Canlandırması İçin Thomasin McKenzie'yi Seçti!

    Thomasin McKenzie, Kerri Strug biyografik filminde başrol olacak.

    Booksmart ile başarı yakalayan Olivia Wilde, prodüksiyon aşamasına geçmek için hazırlıklarını sürdürdüğü "Perfect" filminin başrol oyuncusunu seçti. Yeni açıklamalara göre jimnastikçi Kerri Strug'ı canlandıracak isim son zamanların parlayan yıldızı Thomasin McKenzie olacak. Prodüksiyon ise Olivia Wilde'ın yeni filmi Don't Worry Darling'in gösterime girmesinin ardından başlayacak.

    Olivia Wilde, Harry Styles ve Florence Pugh başrollü Don't Worry Darling'in tüm çalışmalarını bitirmek üzere. Bu nedenle gelecek projesi Perfect'e geçiş yapıyor gibi görünüyor. Perfect'in yıldızı olarak Thomasin McKenzie seçildi. Perfect, Kerri Strug ve John P. Lopez'in birlikte kaleme aldığı "Landing on my Feet, a Diary of Dreams" isimli kitaptan beyaz perdeye aktarılacak.

    Thomasin McKenzie, Leave No Trace filmiyle sinemaseverlerin ilgisini üzerine toplamıştı. Ardından Oscar ödüllü Jojo Rabbit ile başarı yakalamış ve True History of the Kelly Gang, Lost GirlsThe King ile iyi bir kariyer başlangıcı yapmıştı. Oyuncu Perfect'in yanı sıra önümüzdeki dönem içerisinde Last Night In Soho'da ve Old'da karşımıza çıkacak. Ayrıca Kirsten Dunst, Jesse Plemons ve Benedict Cumberbatch'li The Power of the Dog'da izleme şansı yakalayacağız.

    1996 Yaz Olimpiyatları'nda jimnastikçi Kerri Strug'ın olağandışı bir şekilde Ruslara karşı galibiyet kazanma hikayesi filmin konusu olacak. Amerika'nın Rusya'yı geçmesine yalnızca yarım puan kalmıştı. Strug ise sergilediği jimnastik performansıyla hem altın madalyanın sahibi olmuş, hem de korkunç bir şekilde bacağını kırmıştı. Söylenenlere göre Amerika, Kerri Strug'dan önce bu kategoride hiç ödül sahibi olmamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top