Hesabım
    Doctor Strange, WandaVision'da Görülebilirdi

    Kevin Feige, WandaVision için Benedict Cumberbatch ile anlaşıldığını söylüyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin yeni evresi herkesi şaşırtarak yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Disney+'ta yayınlanan WandaVision dizisiyle ilgili yeni bilgiler aktarıldı. Dizide Doctor Strange'in görülmesi çok bekleniyordu. Ancak Benedict Cumberbatch'li herhangi bir sahneyi görememiştik. Marvel'ın başında bulunan Kevin Feige ise yaptığı açıklamayla birlikte, aslında Cumberbatch ile bir WandaVision anlaşmalarının bulunduğunu ifade etti.

    Elizabeth Olsen ve Paul Bettany'nin yıldızı olduğu WandaVision, gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Son derece yaratıcı senaryosu, Marvel'ın en iyi işlerinden biri olmaya aday gösteriliyor. Ama diğer yandan küçük bir hayal kırıklığı bulunuyor. Wanda Maximoff'un Doctor Strange In The Madness of Multiverse filminde yer alacağı biliniyor. Hatta belki de filmin kötüsü olarak karşımıza çıkacak. Bu durumda Doctor Strange'i WandaVision'da görmeyi umut ediyorduk, ama kahraman dizide yer almadı.

    Kevin Feige'in söylediklerine göre, aslında Benedict Cumberbatch ile bir anlaşma yapılmıştı: "Bazı insanlar Doctor Strange'i görmenin harika olabileceğini söyleyebilir. Yapmayı istemesek de bu konuyu Wanda'dan uzaklaştırdık. Dizinin sonunu formülleştirilmiş şekilde -İşte beyaz adamımız burada, göster güçlerini bakalım- diyerek gelecek filme adapte etmek istemedik."

    Diğer yandan WandaVision'da Kathryn Hahn'ın Agatha karakterini görmek hayranları sevindirmişti. Ayrıca Evan Peters'ı sahte de olsa Quicksilver olarak izledik. Agatha'yı muhtemelen ilerleyen dönemlerde Wanda Maximoff ile birlikte bir kez daha göreceğiz. Doctor Strange In The Multiverse of Madness ise 25 Mart 2022 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top