Hesabım
    Justin Theroux, Terrence Malick ile Onur Kırıcı Bir "The Red Thin Line" Oyuncu Seçmesi Geçirmiş

    Justin Theroux, The Red Thin Line'da rol alabilirdi.

    Usta yönetmen Terrence Malick'in 1999 yılında çektiği The Red Thin Line ile ilgili yıllar sonra Justin Theroux'dan açıklama geldi. Yıldız oyuncunun söylediklerine göre Theroux, The Red Thin Line'da rol alabilmek için oyuncu seçmelerine katılmış. Ama onur kırıcı bir seçme atlatmış.

    Justin Theroux, oyuncu seçmeleriyle ilgili şu sözleri sarf etti: "Odaya girdim ve oyuncu direktörü ile birkaç sandalye daha vardı. Kadın bana 'Sandalyenin arkasına geç ve bir siperin ardındaymış rolü yap. Tıpkı sigara içiyormuş gibi.' dedi. Bunu filme çekiyorlardı. Sandalyenin arkasına geç ve savaştaymış gibi davran diyorlardı. Hangi savaşta olduğumuzu bilmiyordum. Filmin neyle ilgili olduğunu bile bilmiyordum. Bu tıpkı bir ressama fırça vermeden evi çizmesini söylemeye benziyor. Yani bu olay oldukça onur kırıcıydı."

    Justin Theroux şimdilerde The Mosquito Coast dizisiyle meşgul. Oyuncunun başrolünde yer aldığı dizi, Apple TV+'ta gösterimini yapmaya başladı. Dizide idealist bir ailenin Latin Amerika'ya taşınma yolculuğunu izliyoruz. Terrence Malick ise Gizli Bir Yaşam filmini çekmesinin ardından gelecek projesi The Way of The Wind ile ilgileniyor.

    Malick, The Red Thin Line filmiyle En İyi Film ve En İyi Yönetmen kategorileri dahil olmak üzere birçok Oscar adaylığına layık görülmüştü. Filmin başrolünü Sean Penn, Jim Caviezel, John Cusack gibi isimler üstlenmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top