Hesabım
    Andrew Garfield, Spider-Man: No Way Home Dedikoduları Hakkında Konuştu

    Andrew Garfield'ın Spider-Man'i No Way Home'da görülecek mi?

    Tom Holland başrollü Spider-Man: No Way Home hakkındaki dedikodular hala gündemde kendine yer buluyor. En büyük dedikoduya göre, Sony'nin diğer Spider-Manleri Andrew Garfield ve Tobey Maguire, No Way Home'un çoklu evrenine girişte görülecek. Ama Andrew Garfield'ın yaptığı açıklamalar, bu konu hakkında bir bilgisi olmadığını gösteriyor.

    Andrew Garfield, Josh Horowitz'in Happy, Sad, Confused sohbet programına katıldı ve sorulara yanıt verdi. Garfield, Spider-Man: No Way Home dedikodularına şimdilik bir nokta koydu. Oyuncu, kendini Mafia oyunlarında gibi hissettiğini, herkesin ona filmde rol alacağını söylediğini, ama insanları filmde rol almayacağına ikna etmeye çalıştığını ifade etti.

    Spider-Man: No Way Home'da çoklu evrene tanıklık edeceğimizi biliyoruz. Çünkü Sam Raimi imzalı Spider-Man filmlerinde Doctor Octopus'u canlandıran Alfred Molina ve The Amazing Spider-Man'de Electro'yu canlandıran Jamie Foxx, Spider-Man: No Way Home'da yer alacak. Benedict Cumberbatch'in canlandırdığı Doctor Strange de Peter Parker'a yeni macerasında eşlik edecek. Ama bu çoklu evrende Andrew Garfield ve Tobey Maguire'ın yer alıp almayacağı büyük bir sürpriz olarak gündemini koruyor. Ayrıca Netflix'teki Daredevil dizisinin yıldızı Charlie Cox'ın bir mahkeme sahnesinde avukat olarak karşımıza çıkacağı söyleniyor. Hayranlar'ın Cox'ı sette gördüğüne dair bir dedikodu var. Ama kesinliği bulunmuyor.

    Spider-Man: No Way Home'da kahramanımız Peter Parker olarak bir kez daha Tom Holland'ı; MJ rolüyle Zendaya'yı; Ned Leeds olarak Jacob Batalon'u; dedektif rolüyle Arian Moayed'i; May Parker olarak Marisa Tomei'yi; Flash Thompson olarak Tony Revolori'yi izleyeceğiz. Film, 17 Aralık 2021'de izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top