Hesabım
    Amy Adams, "Finding The Mother Tree"nin Başrolü Olacak

    Jake Gyllenhaal'un yapımcısı olacağı Finding The Mother Tree'nin başrol oyuncusu The Mother Tree olacak.

    Suzanne Simard'ın anılarından oluşan Finding The Mother Tree kitabı, filme dönüştürülüyor. Açıklamalara göre filmin yıldızı Amy Adams olacak. Yapımcı koltuğunda ise Jake Gyllenhaal oturacak. Simard, ağaçların dünyayla nasıl iletişim kurduğunu keşfetmeye çalışan bir bilim insanı olarak tanınıyor.

    James Cameron, Avatar filminde Finding The Mother Tree benzeri bir konuyu işlemişti. Şimdi ise ağaçların ne kadar hayat dolu olduklarına dair bir film izleyeceğiz. Suzanne Simard, ağaçların nasıl dünyayla iletişim kurduğunu keşfetmesiyle ünlü bir bilim insanı olarak tanınıyor. Simard'ın araştırmasına göre ağaçlar, yer altında bulunan fungilerle bağ kuruyor. Her ne kadar bilim dünyası Simard'ın düşüncesini saçma bulsa da, bilim insanı tüm bunları kanıtlarıyla birlikte kitaplaştırmayı başarmıştı.

    Şimdi ise Finding The Mother Tree kitabı, filme dönüştürülüyor. Karşımıza Woman In The Window filmiyle çıkmaya hazırlanan Amy Adams, Finding The Mother Tree'nin hem yapımcısı hem de başrol oyuncusu olacak. Ayrıca Jake Gyllenhaal, yapımcı olarak Adams'a eşlik edecek. Söylenenlere göre bu film yalnızca bir biyografi yapımı olmayacak. Ayrıca dünyayı korumamız gerektiğiyle ilgili harekete geçme çağrısında da bulunacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top