Hesabım
    Lord of The Rings'in Peregrin Took'u ve Merry Brandybuck'ı Podcast'e Başladı

    Dominic Monaghan ve Billy Boyd, podcast programlarında Yüzüklerin Efendisi'ni konuşuyor.

    Yüzüklerin Efendisi serisinin yıldız oyuncuları Dominic Monaghan ve Billy Boyd, The Friendship Onion isimli bir podcast programı yapmaya başladı. Açıklamalara göre program boyunca ünlü konuklarla buluşacak ve dinleyicilere sürpriz sorular soracaklar. İkiliyi son olarak Josh Gad'ın karantina programında birlikte görme şansı yakalamıştık.

    Lord of The Rings serisi 2000'li yılların başında kalmış olabilir. Ama kazandırdığı ün asla bitmiyor. Dominic Monaghan ve Billy Boyd da o dönemlerden bugüne zihnimizde Merry Brandybuck ve Peregrin Took olarak kaldı. İkili, şimdilerde The Friendship Onion isimli bir podcast programına başladı. Monaghan bu konuda resmi olarak şu açıklamada bulundu: "Billy ile birlikte yapacağımız podcast programıyla ilgili sağlam bir yorum yapmak için buradayım. Billy beni tutsak ettiği için bu çok zor ve beni 44 muz fiyatına tutuyor. Lütfen muz gönderin."

    Billy Boyd ise şu şekilde karşılık verdi: "Dom'un ikna olmaya ihtiyacı vardı, evet bu doğru. Ama bu podcast ortalığı yıkacak. Çok şakacı biri, onu sevmelisiniz. Ama aynı zamanda muzları da sevmelisiniz. Yani evet, muz gönderin."

    Dominic Monaghan'ı son olarak Star Wars: The Rise of Skywalker filminde izleme şansı yakalamıştık. Billy Boyd ise popüler fantastik tarih dizisi Outlander'ın birkaç bölümünde rol alarak karşımıza çıkmıştı. Şimdi ikili yıllar sonra bir araya gelerek sohbet programına imza atacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top