Hesabım
    Warner Bros, Superman Filmi İçin Siyahi Yönetmen ve Oyuncu Arıyor

    Superman rolü, Henry Cavill'ın elinden alınmış gibi görünüyor.

    Geçtiğimiz Şubat ayında edinilen bilgilere göre Warner Bros yepyeni ve farklı bir Superman tasarlamanın peşine düşmüş durumda. Kaynaklardan gelen yeni bilgilerde ise Warner Bros'un siyahi bir başrol oyuncusu ve yönetmen aradığı konuları yer alıyor. Stüdyo, bir Superman filmi kaleme alması için Ta-Nehisi Coates ile anlaşma imzalamıştı.

    Warner Bros'un Superman için siyahi oyuncu ve yönetmen arayışının anlamı, Henry Cavill'ın DC evrenine veda edecek olması olabilir. Ama çoklu evren ile ilgili farklı bir yol da çizilebilir. Bir süre önce edinilen bilgilere göre J.J. Abrams yeni Superman filminin yapımcısı olacak. Uzun zaman bu konu bir duyuru olarak kaldı ve harekete geçilmedi. Şimdi ise Warner Bros'un yeni Superman konusunu bir ileri seviyeye taşıma niyetinde olduğu görülüyor.

    Stüdyonun aklındaki isimler arasında bir Transformers anlaşması bulunan Steven Caple Jr., One Night In Miami ile başarı yakalayan Regina King, Slight ile tanınan J.D. Dillard ve Judas and The Black Messiah ile Daniel Kaluuya'ya Oscar kazandıran Shaka King bulunuyor. Black Panther yönetmeni Ryan Coogler ya da Moonlight'ın yönetmeni Barry Jenkins'i de düşünebilecekleri söyleniyor. Ama Coogler şu sıralar Black Panther: Wakanda Forever ile meşgul durumda bulunuyor.

    The Flash filmi ile DC, çoklu evrenin tanıtımını yapacak. Böylece Joker ve The Batman'in nasıl DC içerisinde olup diğer kahramanlarla bağlantılı olmadıkları açıklanacak. Çünkü The Flash'te Batman olarak hem Ben Affleck, hem de Michael Keaton yer alacak. Bu aralanan kapının arkası yeni Superman'e çıkabilir. Başka bir kaynağa göre yeni Superman filmi, Kal-El'in çizgi romanlarda yer alan birebir orijin hikayesini anlatacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top