Hesabım
    Natalie Morales'in Yönetmeni Olduğu "Plan B"den Fragman!

    Plan B, Hulu'da gösterimini yapacak.

    Hulu'nun yeni komedi filmlerinden Plan B'den resmi fragman paylaşıldı. Natalie Morales'in yönetmen koltuğuna oturduğu film, Never Rarely Sometimes Always'in komik versiyonuna benzetiliyor. Gençliği teması yapan Plan B, Kuhoo Verma ve Victoria Moroles'i başrolüne yerleştiriyor.

    Esasen oyuncu olan Parks & Recreation, Battles of The Sexes, Abby's gibi yapımlarla tanınan Natalie Morales, uzun metraj bir film olan Plan B'yi hayata geçirdi. Plan B'nin konusu ise şöyle: Muhafazakar bir lise öğrencisi, en yakın arkadaşının zor anında ona yardımcı olmaya çalışır. Arkadaşı, ilk cinsel deneyiminin ardından kendisini zor bir durumla karşı karşıya bulur. Bu durumun ardından genç kız ve ona bu sıkıntılı süreçte destek olan arkadaşı, 24 saat içinde alması gereken doğum kontrol hapı Plan B’yi bulmak için harekete geçer.

    Plan B'Nin oyuncu kadrosunda Sunny rolüyle Kuhoo Verma ve Lupe rolüyle Victoria Moroles'in yanı sıra Mason Cook, Michael Provost, Josh Ruben, Hana Hayes gibi genç ve yetenekli isimler bulunuyor. Plan B'nin senaryosunu Joshua Levy ve Prathiksha Srinivasan kaleme aldı. Bir yol filmi olan Plan B, Amerika'daki lise öğrencilerinin ruh halini yansıtıyor. Film, 28 Mayıs tarihinde Hulu dijital platformunda yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top