Hesabım
    Sean Astin'in Yıldızı Olduğu "Hero Mode"dan Fragman!

    Oyun geliştirme temasını arkasına alan Hero Mode'dan fragman paylaşıldı.

    Bir aile komedisi olarak tanımlanan Hero Mode'un resmi olarak fragmanı yayınlandı. Hero Mode, bağımsız ve düşük bütçeli bir oyun stüdyosunun hikayesini odağına alıyor. Başrolünü ise Sean Astin ile Chris Carpenter ve Mira Sorvino paylaşıyor.

    A.J. Tesler'ın hem yönetmen hem de yapımcı koltuğunda oturduğu Hero Mode'un konusu ise şöyle: Kate, iflasın eşiğinde olan video oyunu işini kurtarmanın yolunu arar. Bunun için Kate, kodlama dehası olan oğlu Troy'u şirketi kurtarması için bir video oyunu oluşturmakla görevlendirir. Oyunu yaratması için Troy'un 30 günü vardır. Troy rüyasını gerçekleştireceği için oldukça heyecanlıdır ancak şirketin kodlayıcıları ve rakip şirketin CEO'su bu durumdan hiç memnun değildir.

    Hero Mode'un oyuncu kadrosunda Chris Carpenter, Mira Sorvino, Sean Astin, Indiana Massara, Mary Lynn Rajskub, Kimia Behpoornia, Phillip Solomon, Monte Markham, Creed Bratton, Jim O’Heir, Nelson Franklin, Erik Griffin, Al Madrigal ve Bobby Lee yer alıyor. Blue Fox Entertainment şirketi bünyesinde hayata geçirilen Hero Mode, 4 Haziran 2021'de izleyici karşısındaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top