Hesabım
    Mads Mikkelsen, Fantastic Beasts 3'de Johnny Depp'in Yerine Geçmesiyle İlgili Konuştu

    Mads Mikkelsen, oyuncu değişikliği yapılması konusunda yorumlarını paylaştı.

    Warner Bros'un geçtiğimiz aylarda verdiği bir kararla birlikte Johnny Depp ile yapılan Fantastic Beasts 3 anlaşması sonlandırılmıştı. Yerine ise yıldız oyuncu Mads Mikkelsen'ın geleceği resmi olarak açıklanmıştı. Mikkelsen, Grindelwald'u canlandıracak olmasıyla ilgili yorumda bulundu.

    Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard ile boşanma davasının büyük bir gündem oluşturması, kariyerinin hızla düşmesine neden oldu. Depp, medyanın cancel kültürüne zaten konu olmuştu. Warner Bros, yeni bir karar vererek Depp ile olan Fantastic Beasts 3 anlaşmasına son vermişti. Yerine ise Hannibal, Druk gibi filmlerin yıldız oyuncusu Mads Mikkelsen yerleşti. Mikkelsen, bu konuda bir açıklama yaptı. Açıklamasında şu sözler yer aldı:

    "Hiçkimse benim rolü alıp bir şeyleri kopyalamamla ilgilenmiyor. Bu yaratıcılık konusunda intihar olurdu. Özellikle de bu rol daha önce ustalıkla yapılmışsa. Yani herkes farklı bir yol çizmemizi bekliyor. Johnny Depp'in yaptıklarıyla benim yapacaklarım arasında bir köprü kurmalıyız. Bu nedenle bu köprü ister görüntü ile ilgili, ister davranışlarla ilgili, ister durumlarla ilgili olsun kendime özgü olarak yapmalıyım. Böyle yapılmayan şeyler kreatif olarak aptallık olur."

    Eddie Redmayne, bir kez daha Fantastic Beasts devam filminin başrolü olarak karşımıza çıkacak. Jude Law, Katherine Waterston, Ezra MillerDan Foggler ve Mads Mikkelsen gibi isimler ona eşlik edecek. Film, şimdilerde İngiltere'de çekiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top