Hesabım
    Owen Wilson, Aksiyon Filmi "Secret Headquarters"da Rol Alacak

    Owen Wilson, Paramount Pictures ile anlaşma imzaladı.

    Paramount Pictures bünyesinde geliştirilecek olan aksiyon türündeki Secret Headquarters filminin başrol oyuncusu Owen Wilson olacak. Projede, Project Power'dan hatırladığımız ikili Henry Joost ve Ariel Schulman'ın imzası bulunacak.

    Loki dizisiyle ve Wes Anderson imzalı The French Dispatch filmiyle karşımıza çıkmaya hazırlanan popüler oyuncu Owen Wilson'ın gelecek projesi Secret Headquarters olacak. Secret Headquarters, aile ve aksiyon türünde olacak. Bir çocuk, evlerinin altında dünyanın en güçlü süper kahramanlarının üs kurduğunu keşfedecektir. Çocuk, kötü adamlar saldırıya geçtiğinde arkadaşlarını toplayıp savunmaya geçmelidir.

    Nerve ve Power Project ile tanınan Henry Joost ile Ariel Schulman'ın yönetmenliğini üstleneceği Secret Headquarters'ın senaryosunu Josh Koenigsberg kaleme alacak. Orijinal senaryo, Thor: Ragnarok ile tanınan Christopher Yost'a ait. Jerry Bruckheimer ve Chad Oman, Secret Headquarters'ın yapımcılığını üstlenecek.

    Owen Wilson, yakın zamanda Jennifer Lopez ile başrolünü paylaştığı Marry Me ve Tom Hiddleston'a eşlik edeceği Loki dizisiyle karşımıza çıkacak. Loki, 9 Haziran tarihinde Disney+'ta gösterimini yapmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top