Hesabım
    John David Washington, Gareth Edwards'ın Bilim Kurgu Filmi "True Love"da Rol Alacak

    True Love'ın başrolünde John David Washington yer alacak.

    Tenet, BlackKklansman ve Malcolm and Marie filmleriyle yıldıza dönüşen John David Washington'ın gelecek projesi, bilim kurgu türündeki "True Love" olacak. Filmin yönetmen koltuğuna ise LucasFilm ile Rogue One filmini hayata geçiren Gareth Edwards oturacak.

    36 yaşındaki başarılı oyuncu John David Washington, Gareth Edwards ile True Love filmini hayata geçirmek üzere anlaşma imzaladı. True Love yakın gelecekte geçecek olan bir bilim kurgu filmi olarak tanımlanıyor. Ancak konusu hakkında detaylı bilgi verilmedi. Senaryosunu da Felicity Jones ve Diego Luna'nın başrolünü paylaştığı Rogue One: A Star Wars Story'yi hayata geçiren başarılı isim Gareth Edwards'ın kaleme alacağı biliniyor. Adams'ın 2010 yılında Monsters ile yönetmenlik kariyerine iyi bir giriş yaptığı biliniyor. Sonrasında ise Godzilla filmiyle 2014 yılına damgasını vurmuştu.

    David John Washington'a True Love'da kimlerin eşlik edeceği bilinmiyor. Oyuncu, kariyerine Dwayne Johnson'lı Ballers filmiyle başlamıştı. BlacKkKlansman'daki performansıyla Golden Globe adaylığına layık görülmüştü. Son olarak ise oyuncuyu Netflix filmi Malcolm & Marie'de izleme şansı yakaladık.

    True Love'ın prodüksiyonuna ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top