Hesabım
    Spotlight: "Guardians of The Galaxy 3", "Stranger Things", "A Quiet Place 2"

    Haftanın en önemli haberleri Spotlight'ta!

    Spotlight video serimizin 20. bölümü yayında! Geçirdiğimiz haftanın en önemli sinema ve dizi haberlerini özetlediğimiz Spotlight'ın haber başlıkları arasında Stranger Things, A Quiet Place 2, Guardians of The Galaxy 3, Benedetta, Succession, Eternals ve House of The Dragon bulunuyor.

    Geçtiğimiz hafta, sinema ve televizyon dünyasının gündemini tamamen değiştirdi. Çok önemli haberler aldığımız haftanın ilk haberine göre Netflix'teki yayın hayatına devam edecek olan Stranger Things'in tanıtım fragmanı yayınlandı ve heyecanın dozu artırıldı. A Quiet Place 2 filmi 1 yıldan uzun süredir vizyona girmeyi bekliyor. Bu kez son fragman yayınlandı ve gösterim tarihi için gün sayılıyor. Paul Verhoeven'in imzasını attığı Cannes Film Festivali yarışmacısı Benedetta'dan fragman yayınlandı. Kilisede romantik bir LGBTİQ+ hikayesi anlatacak olan film, dine ve otoritelere karşı koyacak gibi görünüyor.

    HBO'nun başarılı dizilerinden Succession'ın 2. sezonunun kadrosuna yeni isimler eklendi. Adrien Brody ve Alexander Skarsgard, dizinin yıldızları arasındaki yerini alacak. Marvel Stüdyoları, 4. fazı özetleyen bir tanıtım videosu paylaştı. Videoda Oscar ödüllü yönetmen Chloe Zhao'nun imzasını attığı Eternals filminden teaser da yer alıyordu. Game of Thrones spin-off dizisi House of The Dragon'dan yeni görseller paylaşıldı. Dizinin oyuncu kadrosunda Olivia Cooke, Paddy Considine, Rhys Ifans, Emma D'Arcy, Matt Smith, Fabien Frankel gibi yıldız isimler bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top